Ingrediente:
Hribi 400 g
Smantana 400g
1 ceapa
2 linguri de ulei
parmezan
spaghete 300-350g (de preferat Barilla nr.5)
Mod de preparare:
Intr-o tigaie mai adanca se pune cele 2 linguri de ulei la incins, cand vi se pare ca uleiul este destul de incins puneti ceapa taiata cat mai marunt, cand ceapa a devenit translucida adaugati hribi taiati nici prea mari nici prea mic, intre timp fierbem spaghetele comform specificatilor producatorului. Dupa ce s-a dus toata zema lasata de hribi se adauga smantana care se incorporeaza usor cu o lingura de lemn, se lasa sa dea in cateva clocote si se stinge focul.
Intr-o farfurie intinsa se pune o porti de spghete peste care adaugam o portie consistenta din sosul format, dupa care adaugam parmezanul ras (las la aprecierea voastra cantitatea).
Pofta buna.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu